01 April 2008

01/04/2008...

1st day di bulan April...sedar x sedar dh 4 bulan kiter berada di tahun 2008..terase cepat jer mase blalu..aku pun dh hampir 3 tahun kt JMI...so far life semakin better..bahagia ngan ke'bz'an yg mlanda...wlau pun bz aku still leh chill...have fun together with my family & new opismate...kdg2mmg ler rase lonely sbb lame x hangout ngan member2..tp dorg pun ader komitmen masing2.xkn ler aku nk pentingkn diri sndiri kn...have to think positive...even pun x jumper.kitaorg still leh contact gune phone...dlm bulan nie byk perkara2 yg seronok akn blaku...2 org member aku akn mlahirkn baby dorg..as a friend aku selalu doakn yg tbaik utk member2 aku...leh gak tumpang seronok kn...bulan ni gak penentu bt aku sama ader confirm keje kt JMI @ x???jeng..jeng..jeng....hopefully berita2 yg baik jer aku dpt...

Ingkar - Bunga Cinta Lestari

Lately ni aku suke sgt dgr lagu Ingkar by Bunga Cinta Lestari..
x tau ler aper yg best ttg lagu ni..
tp yg pasti melodi lagu ni dekat sgt dgn hati aku..hikhikhik...
xder kena mgena ngan aku pun tp entah ler..
aku suke lagu yg simple cam ni...
dgr pun layan jer..
....................................

Ingkar - Bunga Cinta Lestari

Disaat cinta tercipta
Semestinya kumerasa
Dikala hasrat mendalam
Semestinya kuberbalas
ooo...
ooo...
 
Dari hati kini kusadari
Tak semestinya kuberkasih
Jika hati tak dapat berbagi
Baiknya rasa itu tersimpan dalam
 
Semestinya aku mencinta
Seharusnya aku menyayang
Oo... maafkan jika semua ini
Yang kuberikan untukmu
 
Dari hati kini kusadari
Tak semestinya aku berkasih
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...